2011. augusztus 22., hétfő

Találkozás egy Angyallal ...

Isten sokszor Földi szolgálatunk során fizikai síkon is angyalokat küld hozzánk, ki a megoldandó feladatokban segítségünkre vannak.
Olyan energiát hozznak, melyben ha elmerülsz, sokkal könnyebben látod meg az utat.
Ma megérkezett az életembe ez az angyal!
Hallgatom a szavait, és közben érzem biztonságban vagyok! Üzenetei megerősítések, melyből Jézus beszél hozzám, a feladat melyet most meg kell oldanom, bár nagyon nagy, mégis itt van az angyal és ez nyugalommal tölt el.
Vigyázni fog rám, és segíti lépéseimet, anélkül, hogy befolyásolna, mert tudom én döntök!

Megérkezik, és egész lénye betölti a helyiséget amelyben ülünk, szikrázó a látható aura, mely körülveszi. Szívem mélyén érzem, nincs mitől félnem, minden a legnagyobb rendben van.

Merre tovább, még nem tudom, de az elrendelés szerinti kapuk, kinyilnak, amint készenállok rá, hogy belépjek. Nemrégiben azt mondta nekem valaki, sokan nem is sejtik, hogy milyen szerencsések, hogy most születhettek a Földre, és itt lehetnek a nagy válozásnál!
Nyiljatok meg kérlek, az égi segítség előtt, mert szükség van rátok!

Várlak benneteket, továbbra is az elrendelés szerint!
Örök szeretettel
Angyal

2011. augusztus 21., vasárnap

Alázat ...

Atyám, ma olyan csodát láttattál meg velem, melyet nehéz szavakba öntenem.

A szolgaság és a szolgálat között az az alapvető különbség, hogy amíg az előbbiben nem utóbbiban fejlődik a lélek. Emelkedik, és még tisztábban látja összehangolt tervedet.

Hálás vagyok ezért a megtapasztalásért, mert a szeretet a szolgálatban szakadatlanul áramlik felém, olyan csodáknak teret adva, melyet emberi elménkben el sem tudunk képzelni.

Amikor már eléri a lélek a fejlődésének azon szintjét, ahol testi valóján kívülről tudja látni élete eseményeit, akkor megérti, mennyire tökéletes az általad teremtett világ.

Életünk egy film, melyben szerepeket játszunk és teremtünk, azáltal ami a fejünkben jár. Megláttatni csak te voltál képes velem, az ember esendőségét, és azt az energiát, amit egységnek nevezünk. Ez a szó ugyan nem fedi azt, ami valójában történik, hisz az egyetemes szeretethez kapcsolódva vagyunk mindannyian egyek belőled, saját megtapasztalásodra.



Bízom, benne egyre többen megértik és felfogják terved tökéletességét, és akkor érezhetik azt amit Jézus érzett a kereszten. Egyesülést veled, és az ő ellene fordulókkal is. Érzem már, miért járt ő és próbált szemeket felnyitni, és nap, mint nap élem ezen választott út, nehézségeit, amikor már nincs semmi remény.


Itt vagyok és szólok hozzád, pontosan e tanításaid alapján, és imádkozom minden testvéremért, ki oly mélyen alszik még.



Azt tanultam nemrégiben, hogy a legrövidebb hozzád vezető út, önmagamtól önmagamig tart, amely elgondolkodtat milyen önmagam megtapasztalása általad.



Bárcsak látnák a többiek is azt, amit nekem már megmutattál, és tudom, ezen képesség nem válna mindenki hasznára, de kérlek, mond hogyan menthetem meg őket. Őket, kiket, te oly forrón szeretsz!



Alázat, úgymint, az élő, és az élet tisztelete, segítségnyújtás a bajbajutotton, ítélkezés és ego mentesen. Az cselekszik a szívéből, aki mindenét átadja, neked, nekik, mert az anyagi ragaszkodás, bebörtönöz, és megöl.



Őszinte szívvel kívánom, nektek tapasztaljátok meg az alázat érzését, mely egyszerre tanít és felemel.

Örök szeretettel

Angyal

2011. július 22., péntek

Összehasonlítás ...

Ki mondta neked, hogy a bambusz szebb a tölgynél; vagy hogy a tölgy értékesebb a bambusznál? Szerinted a tölgyfa olyan üreges törzset szeretne magának, amilyen a bambusznak van? Vagy a bambusz talán féltékeny a tölgyre, mert az sokkal hatalmasabb, és a levelei ősszel más színekben pompáznak? Már a gondolat is nevetséges, hogy a két fát összehasonlítsuk - mégis mi emberek úgy tűnik, nem tudunk kitörni ebből a szokásunkból.

Nézzünk szembe a tényekkel: mindig lesz valaki, aki szebb, tehetségesebb, erősebb, intelligensebb, vagy látszólag boldogabb, mint amilyen te vagy. És ez fordítva is igaz, hiszen mindig lesznek olyanok, akik mindezekben kevesebbek nálad. Azzal, hogy folyton másokhoz hasonlítgatod magad, nem fogod megtalálni igazi önvalódat. Ehelyett inkább arra kell figyelned, hogy vajon saját lehetőségeidet legjobb tudásod és képességeid szerint teljesíted-e be.


Az összehasonlítás teremti meg az alsóbbrendűség és felsőbbrendűség ideáit. Amikor nem hasonlítgatsz, minden alsóbbrendűség és minden felsőbbrendűség eltűnik. Akkor csak vagy - egyszerűen csak vagy. Egy kis bokor, vagy egy nagy, hatalmas fa... az nem számít - te te vagy. Rád van szükség. Egy fűszálra épp akkora szükség van, mint a leghatalmasabb csillagra. Anélkül a fűszál nélkül Isten kevesebb lenne. Erre a madárdalra éppen annyira szükség van, mint bármelyik Buddhára. A világ kevesebb és szegényebb volna, ha ez a madár eltűnne belőle.

Nézz csak körül. Mindenre szükség van, és mindennek megvan a maga helye. A világ egy szerves egység: senki sincs feljebb, és senki sincs lejjebb, senki sem felsőbbrendű, és senki sem alsóbbrendű. Mindenki összehasonlíthatatlanul egyedülálló.

Szeretettel
Angyal

2011. július 5., kedd

Ébredő Istenséged 12 JELE ...

1. A test sajgásai és fájdalmai, különösen a nyakban, a vállakban és hátban. Ez az intenzív DNS változások következménye, amint a "Krisztus mag'' ébred benn. Hamar el fog múlni.

2. Minden látható ok nélküli mély benső szomorúság. Elbocsátjátok a múltatokat (a mostani életét és a többiét is) és ez az oka a szomorúságnak. Ez ahhoz hasonló, mint amikor elköltöztök egy régi házból - ahol évek hosszú során keresztül éltetek - és egy teljesen újba költöztek be. Amint beköltöztök az új házba, fellép egy szomorúság, mivel a régiben maradnak az emlékek, energia és a tapasztalások. Ez is hamar el fog múlni.

3. Sírás minden látható ok nélkül. Hasonlóan a fenti második szimptómához. Nagyon jó és egészséges hagyni, hogy a könnyek szabadon folyjanak. Segíti a régi energia távozását. Ez is hamar el fog múlni.

4. Hirtelen megváltozó állás vagy karrier. Nagyon általános szimptóma. Amint változol, a dolgok éppen úgy változnak körülötted. Ne rágódj azon, hogy mindjárt megtaláld magadnak a "tökéletes'' állást vagy karriert. Ez szintén hamar el fog múlni. Átalakulóban vagy és még jó pár állás és munka végzése van előtted, amíg megtalálod valóban a szenvedélyednek megfelelő munkahelyet, karriert.

5. Kivonulás a családi kapcsolatokból. A biológiai családodhoz a régi karmád alapján kapcsolódtál. Amikor kiugrasz a karmikus ciklusból, a régi kapcsolatok béklyói eloldozódnak. Ez olybá tűnik, hogy elsodródsz a családodtól és a barátoktól. Ez is hamar el fog múlni. Majd, egy bizonyos idő után, amennyiben ez megfelelő a számodra, egy teljesen új viszonyt alakíthatsz ki velük. Habár, ezek a kapcsolatok már az új energián alapszanak, és már nem terhelik karmikus terhek.

6. Fura alvási szokások. Mondjuk, minden éjjel felébredsz hajnali kettő és négy óra között. Nagyon nagy munka folyik ilyenkor rajtad, és emiatt gyakran felriadsz egy kicsit "szusszanni''. Nem kell emiatt aggódni. Ha nem tudnál újból elaludni, inkább kelj fel és csinálj valamit, mint sem álmatlanul feküdj az ágyadban és emberi dolgok miatt aggódj. Ez is hamar el fog múlni.

7. Intenzív álmok. Ezek lehetnek háborús és csatározós álmok, üldözéses és rémekkel teli álmok. Szó szerint kiszabadítjátok magatokból a régi energiát és a múlt ezen energiái gyakran mint háborúk, rohanó menekülések és rémek gyanánt szimbólizálódnak az álmaitokban. Ez is hamar el fog múlni.

8. Fizikális tájékozódási zavarok. Bizonyos pillanatokban igen talajt vesztettnek érezheted magad. Ott fogsz állni egy "térbeli kihívásban'' azzal az érzéssel, hogy képtelen vagy szilárdan megvetni a lábad a talajon, vagy úgy, mint ha egyszerre két világban élnél. Amint tudatosságod átvált az új energiába, a tested néha lemarad ettől. Tölts több időt a természetben, hogy az elősegítse az energia megalapozódását benned. Ez is hamar el fog múlni.

9. Fokozódó "belső beszéd''. Úgy fogod találni, hogy egyre többet beszélgetsz az Éneddel. Hirtelen arra leszel figyelmes, hogy már harminc perce elmélyült beszélgetésbe bonyolódtál saját magaddal. Egy teljesen új szintű kommunikáció nyer teret a lényedben, kezded megtapasztalni magadban a saját magaddal való beszélgetés jéghegyének a csúcsát. A beszélgetés egyre csak fokozódik, egyre folyékonyabbá fog válni, egyre összefüggőbbé, egyre bensőségesebbé. Nem őrültél meg, csak belépőben vagy az új energiába.

10. A magányosság érzése, még ha társaságban is vagy. Egyedül érezheted magad és eltávolodhatsz másoktól. Érezhetsz vágyat arra, hogy "messzire repülj'' csoportoktól és tömegektől. Egy szent és magányos ösvényen jársz. Amint a magányosság érzése növeli a szorongásod, egyre nehezebbé válik a többiekhez való viszonyod. A magányosság érzése kapcsolható ahhoz is, hogy a segítőid elmentek, itt hagytak magadra. Ők ott voltak veled mindig, az összes életedben, az összes utadon. Itt volt az ideje annak, hogy elmenjenek, hogy biztosítsák a helyet számodra, amit kitölthetsz az isteniségeddel. Ez is hamar el fog múlni. Az űr benned ki fog töltődni a Krisztus tudatosságod szeretetével és energiájával.

11. A szenvedély teljes hiánya. Érezheted magad teljesen érdektelennek, csak egy kevés, vagy semmilyen vággyal az iránt, hogy bármit is tegyél. Ez teljesen oké is így, ez csak része a folyamatnak. Töltsd el ezt az időt avval, hogy nem csinálsz "sem-mit''. Ne küzdj magaddal emiatt, mivel ez is hamar el fog múlni. Ez hasonlít ahhoz, mint amikor újraindítanak egy komputert. Mielőtt egy jóval kifinomultabb szoftvert töltenének fel rá - jelen esetben az új Krisztus mag energiáját -, előbb le kell állítani a régi rendszert.

12. Nagyon mély vágy az iránt, hogy Haza térj. Valószínűleg ez a legnehezebb és a legnagyobb kihívást jelentő dolog a számodra az összes többi közül. Érezhetsz egy nagyon mély, mindent elsöprő vágyat arra, hogy elhagyd a bolygót és visszatérj az Otthonba. Ez nem egy "öngyilkosságra hajlamos'' érzés. Nem haraghoz vagy kudarchoz kapcsolódik. Nem akarsz emiatt nagy felhajtást csapni, vagy jókora drámát kreálni magadnak vagy másoknak emiatt. Van benned egy csendes rész, ami egyszerűen csak Haza akar menni. Ennek az indítéka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Teljesítetted az erre az életre kötött szerződéseidet. Készen állsz egy teljesen új létidőre, miközben ugyanabban a testben maradtál. Ez alatt az átmeneti folyamat alatt, egy belső emlékezés ébred benned az iránt, hogy milyen is a túlsó oldalon a lét. Készen állsz-e egy újabb embert próbáló kalandra itt a Földön? Készen állsz-e arra, hogy szembe nézz annak a kihívásával, hogy belépsz az új energiába? Igen, valóban Haza térhetsz most. De ha már ilyen messze eljöttél, és ennyi, de ennyi élet után bűn lenne itt hagyni a befejezése előtt ezt a mozit. Mellesleg, a Szellemnek szüksége van rád itt, hogy segíts másoknak is átkelni az új energiába. Szükségük van egy humán kalauzra, pont olyanra, mint Te, aki már megtette az utazását a régi energiából át az újba. Az ösvény, amin jársz, lehetővé teszi azt, hogy az Új Istenember Tanítójává válhass. Amikor magányos és sötét az utad néha, emlékezz arra, hogy soha sem vagy egyedül.



A csendes ima

Ez az ima tulajdonképpen egyfajta elfogadása Mindannak, Ami Van. Amikor ezt az imát mondom, akkor teljesen tisztában vagyok avval, hogy eddig is minden imámat hallotta a Szellem, valamint avval is, hogy bármilyen bennem felmerülő vágy beteljesítésének a lehetőségét is úgyszintén reám ruházta. Elfogadása továbbá annak is, hogy lelkem teljesen fel van töltekezve tökéletességgel és Isten kegyével. Elfogadása a totális tökéletességemnek és "Valóságosságomnak". Mindaz, amire vágyakozhatom, mindaz, amit társ-teremtenék, annak a megoldásai is mind-mind benne vannak már a valóságomban. Csendes imának hívom ezt, mivel tudom jól, hogy Lényem teljesen kész és egész. Ezért hát teljesen szükségtelen bármit is kérjek a Szellemtől, mivel már úgyis rég ideadott nekem már mindent... Teljes szívemmel, elfogadom Létezésem tökéletességét. Elfogadom azt az örömet, amit már jó előre elterveztem magamnak az életemre. Elfogadom azt a szeretetet, melyért imádkoztam, azt, hogy teljesen birtoklom is azt már. Elfogadom azt a békét, melyet kértem, s mely már teljesen a valóságom is immár. Elfogadom azt a bőséget, melyet mindig is kerestem, hogy az teljesen betölti az életem.

Teljes meggyőződésemben, elfogadom Létezésem tökéletességét. Felelősséget vállalok a saját teremtéseimért, és minden dologért, ami csak van az életemben. Elfogadom a Szellem erejét, mely bennem rejlik, s tudom azt, hogy minden dolog úgy van, ahogy azoknak lenniük kell. Teljes bölcsességemben, elfogadom létezésem tökéletességét. A leckéimet igen nagy körültekintéssel saját magam választottam ki, és most teljes egészükben megtapasztalva azokat, végzem el őket. Az út, melyen lépkedek, megszentelt ösvény, isteni céllal. A megtapasztalásaim egyúttal gazdagítják a minden létezőt is, annak részeivé válván. Teljes tudásomban, elfogadom létezésem tökéletességét.


Hol tartasz ?

Szeretettel
Angyal

2011. június 30., csütörtök

Indigó gyerekek ...

Világszerte egyre több gyerek viselkedik a megelőző egy-két generációhoz képest nagyon eltérő módon. Az óvodában, iskolában problémásnak számítanak - nemritkán látszólag mindenféle racionális ok nélkül dühbe gurulnak, esetleg magukba fordulnak, és hajlamosak a lázadásra is.

Sokan közülük hiperaktivitással, koncentrációs zavarokkal, illetve diszlexiával, diszgráfiával, diszkalkuliával küzdenek.
Elképzelhető, hogy esetükben jóval többről van szó, mint egyszerű érzelmi túlkapásról vagy magatartászavarról. A nehezen kezelhető gyerekek egy része rendkívüli spirituális képességekkel megáldott, úgynevezett indigó.

Egyes ezoterikus iskolák szerint azért születtek a Földre, hogy a magukkal hozott bölcsesség és jóság birtokában az elkövetkező évtizedekben segítsék az emberiséget visszatalálni a helyes útra.

Az indigók sok életet megélt, bölcs és jóságos öreg lelkek, akik kapcsolatban vannak a szellemi világ képviselőivel, például az angyalokkal és más entitásokkal. Jóval tudatosabbak az átlagnál, ami egyebek között koncentrált, intenzív nézésükben nyilvánul meg. Ha szemben állsz egy indigógyermekkel, úgy érezheted, hogy valósággal beléd lát. A lelkük mélyén tisztában vannak azzal, hogy kik ők, és mi a dolguk, és a legváltozatosabb módokon reagálnak, ha környezetük gátolja őket céljuk megvalósításában.


Miért éppen indigó?

Az elnevezés az emberi test energiaközpontjaira, az úgynevezett csakrákra vezethető vissza, melyek az univerzális energiát átalakítják oly módon, hogy azt a szervezet minél nagyobb mértékben tudja hasznosítani. Az indigó színt a két szemöldök között lévő csakrához rendelik, melyen keresztül a minket körülvevő látható és láthatatlan világot, illetve annak létezőit érzékeljük. Az indigógyerekeknek ez a csakrája harmonikusan működik, azaz nyitott.

Hogy ismerheted fel?

Az indigógyerekek közös vonása, hogy általában jó kedélyűek, sőt, fejlett humorérzékkel rendelkeznek. Kíváncsiságuk szinte kielégíthetetlen, és korukhoz képest rendkívüli következetességet és kitartást tanúsítanak - persze csak azokban a tevékenységekben, melyek érdeklik őket.
Alapvetően jó szándékkal viseltetnek minden élőlény iránt, magától értetődő természetességgel kommunikálnak az állatokkal, és a maguk eszközeivel igyekeznek szebbé és jobbá tenni környezetüket.
Mindezeken túl bizonyos szellemi, lelki, illetve testi szinten megnyilvánuló jelek is utalhatnak arra, hogy gyermeked indigó.

Idealista méregzsák

Az indigók már egészen kicsi gyermekként sem mentesek némi idealizmustól - ebbe pedig a legkisebb őszintétlenség és igazságtalanság sem fér bele. Ha ilyet tapasztalnak - ha az a legjobb szándékból ered is -, dühkitöréssel, netán agresszivitással reagálhatnak, ám akadnak közöttük olyanok is, akik épp ellenkezőleg: magukba zárkózhatnak, idővel pedig teljesen elszigetelődhetnek a környezetüktől.


Kreatív és tehetséges

Az indigógyerekek nagy része lényegesen kreatívabb az átlagnál - ami persze nem csoda, hiszen az új utak keresése és az alkotás a jobb agyféltekéhez tartozik, mely ezeknél a kicsiknél különösen fejlett. Ötleteiket rendre átviszik valamilyen tevékenységbe: festenek, agyagoznak, rajzolnak és énekelnek, netán szebbnél szebb történeteket találnak ki. Szívesen teremtenek új helyzeteket, egyéni szemszögből látják a dolgokat, és roppant eredeti módon közelítik meg a problémákat.


Allergiára hajlamos

Közös vonásuk, hogy társaiknál ritkábban betegednek meg, ám egyébként ellenálló szervezetük különösen érzékenyen reagál mindenféle vegyi anyagra, úgymint az ételekben fellelhető tartósítószerek, állományjavítók, mesterséges színezékek, de a levegőt szennyező gázokat és a háztartási szereket is rosszul tolerálja. Így az indigógyerekek körében az átlagosnál magasabb az allergiás betegek száma. Amerikai tudósok azt is megfigyelték, hogy közülük sokaknak alacsony a vércukorszintje, ami erősítheti a koncentrációs zavarra, ingerlékenységre, esetenként az agresszivitásra való hajlamukat.

Hogyan kezeld?

Mint a fentiekből is kitűnik, az indigógyerek számára nem kevés küzdelemmel és kihívással jár a földi lét - ám némi tudatossággal jelentősen megkönnyítheted a dolgát, hozzásegítve ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, elégedett felnőtté válva képes legyen eleget tenni életfeladatának.

Értsd meg a gyereked!

Öreg lélekről lévén szó, a legjobb, ha már kiskorában felnőttként kezeled őt, persze az ésszerűség határain belül. Ügyelj arra, hogy - amennyire a körülmények engedik - ne lehessen része hazugságban, igazságtalanságban. Lehetőleg ne szidd vagy büntesd meg, és főleg ne gúnyold ki, ezzel ugyanis csak elmélyíted a viselkedészavarokra és az érzelmi túlkapásokra való hajlamát, sőt, egyenesen devianciát válthatsz ki nála. Igyekezz megismerni, megérteni szavai és cselekedetei mozgatórugóját, és minden körülmények között törekedj a konszenzusra.

Figyelj az életmódra!

Kiegyensúlyozott táplálékbevitellel biztosíthatod gyermeked számára az egyenletes vércukorszintet. Étrendjében kapjanak nagyobb szerepet az évszaknak megfelelő zöldségek-gyümölcsök. A húst váltsd ki időnként a szintén kiváló fehérjeforrást jelentő hüvelyesekkel, köretként a standard krumpli helyett próbálkozz meg a főtt gabonákkal, például barnarizzsel, kölessel, árpával. A pékáruk közül a teljes kiőrlésűeket részesítsd előnyben.
Gondoskodj a bőséges folyadékbevitelről is, ám a cukros üdítőitalok helyett frissen facsart gyümölcslevet, teát, ásványvizet vagy akár csak sima, de szűrt csapvizet adj a kicsinek.
A háztartási szerek, piperecikkek közül válassz olyanokat, melyek minél kevesebb mesterséges anyagot tartalmaznak.


A válasz a kérdéssel érkezik!
Szeretettel
Angyal

Köszönöm ...

Kedveseim!

Hálatelt szívvel köszönöm a segítséget, és a rengeteg áldást amellyel elhalmoztatok az elmúlt 2 hétben :)
Ismét bizonyított, az önzetlen összefogás a jó ügy érdekében.
Van értelme olyan célért harcolni, amely jobbá tesz :) Ha nem is a Világot, és nem is Azonnal, de önmagad mindenképp, és ez a legfontosabb, amiért itt vagy !

Nagyon szeretlek benneteket és köszönöm, mindenkinek :)

Angyal

2011. június 25., szombat

Szívek Ásza :)

Az igazi szeretet lényege mindenek felett a hit és az a kimondhatatlan tisztelet, amely a szeretett lénnyel való egyesülésből születik. Ez a szeretett lény lehet belső éned vagy egy másik lélek. A szeretet szó gyökere azt jelenti, hogy elismerjük: egy másik lénnyel abszolút módon törődünk. Ahhoz, hogy ezt a más ember iránt érzett empátiát (eggyé válás képességét) ki tudjuk fejezni, ahhoz az embernek teljes szívéből kell önmagát is szeretnie.

Ezen a kártyán két sellő örvendezve emel ki a habokból egy Szárnyas Szívet. Ihletett napfelkelteként ajánlják fel és megérintik vele az ég aranyló fényét. Ez a szív a szeretet legmagasabb szintű elfogadását mutatja meg, mivel a szív az élet bölcsője, amelyet a szellemi szabadság szárnyai ékesítenek.

Minden sorozat Ásza pozitív értékkel bír. Ez a kártya azt jelzi, hogy a szeretet terén az óceánnal szimbolizált múlt mélységes mélyéből új lehetőség bukkan fel. Ez az új szeretet kapcsolódhat egy személyhez, egy elképzeléshez, egy álom megvalósításához vagy egy új kreatív vállalkozáshoz. Nyisd meg a szíved az előtt, amit ez a kártya kínál neked, mivel az egyetemes szeretet magasabb dimenzióinak feltárásához ez szolgáltatja a kulcsot. Higgyél a szeretetben, mert az megvigasztalhat válságos időkben. A szeretet olyan, mint egy örök láng, melynek állandó fénye mindig megmutatja az utat. Akkor is, ha életedben éppen sötétség honol. A szeretet mindig jelen van és sohasem fog elhagyni téged.






Szeretettel
Angyal

2011. június 23., csütörtök

Angyali Segítőszolgálat :)


Angyali Segítőszolgálat

Mi a Projekt célja?
Országos szintű angyali segítőhálózat kiépítése. Olyan aktív csoportok szervezése, ahol a résztvevők a szereteten alapuló önkéntes munkák végzésével segítenének lakóhelyük környezetében, és rendszeres összejöveteleken szellemi önfejlesztő kört alkotnának. Az embereknek lehetőségük nyílna a csoportokon belül olyan képességekre, információkra szert tenni, ami segíti egyedi fejlődésüket és saját küldetésük megtalálásával egy teljesebb, boldogabb élet megvalósítását. A lényeg, hogy a résztvevők saját útjukat járva találhatják meg azt a területet, ahol képességeiket kibontakoztatva a legtöbbet tudnak segíteni és adni másoknak, és ezáltal, önmaguknak (állat- és környezetvédelem, családsegítés, spirituális önfejlesztés, stb.). Összefogással, a csoportokon belül és csoportok között egymás segítésével, programok szervezése, ahol a szeretet üzeneteinek továbbítása mellett, az önkéntes munkavégzéssel hívnák fel a figyelmet.

Hogyan fog megvalósulni?
Az ÉGI üzenetek kiadványai köré szerveződő olvasói és önfejlesztő csoportok szervezésével. Egyedi, lokális akciótervek felállításával és helyi programok szervezésével, ahol az önkéntes munkavégzést fogjuk terjeszteni. Első körben a csoportvezetők kiválasztása és feladataik ellátásához szükséges információk, képességek átadása történik majd meg, kiscsoportos foglalkozások keretében. Majd elkezdődhetnek a helyi csoportok szervezési munkái a szeretetre nyitott emberek körében. Olyan helyekre is szeretnénk eljutni az országban, és tanító példamutatással elől járni, ahová eddig nem sikerült.

Miért érdemes rá szavazni?
 A világunk folyamatosan változik. Mindenki látja és érzi, hogy az élet egyre jobban felgyorsul körülöttünk. Egyre több az információ, és úgy érezzük mindig kevés az időnk. Így ha lépést szeretnénk tartani a változásokkal, nekünk is változnunk kell. Felállítanunk a fontossági sorrendeket, és az igazán fontos dolgokra időt szakítanunk.  Az Angyali Szolgálat Alapítványnál azon dolgozunk, hogy az emberek egyénileg és csoportosan is megtalálják a boldogságukat és másokat is hozzásegítsenek ehhez. Az országos segítő hálózat fejlesztésével, rengeteg ember és rászoruló juthat fontos segítséghez.