2011. augusztus 22., hétfő

Találkozás egy Angyallal ...

Isten sokszor Földi szolgálatunk során fizikai síkon is angyalokat küld hozzánk, ki a megoldandó feladatokban segítségünkre vannak.
Olyan energiát hozznak, melyben ha elmerülsz, sokkal könnyebben látod meg az utat.
Ma megérkezett az életembe ez az angyal!
Hallgatom a szavait, és közben érzem biztonságban vagyok! Üzenetei megerősítések, melyből Jézus beszél hozzám, a feladat melyet most meg kell oldanom, bár nagyon nagy, mégis itt van az angyal és ez nyugalommal tölt el.
Vigyázni fog rám, és segíti lépéseimet, anélkül, hogy befolyásolna, mert tudom én döntök!

Megérkezik, és egész lénye betölti a helyiséget amelyben ülünk, szikrázó a látható aura, mely körülveszi. Szívem mélyén érzem, nincs mitől félnem, minden a legnagyobb rendben van.

Merre tovább, még nem tudom, de az elrendelés szerinti kapuk, kinyilnak, amint készenállok rá, hogy belépjek. Nemrégiben azt mondta nekem valaki, sokan nem is sejtik, hogy milyen szerencsések, hogy most születhettek a Földre, és itt lehetnek a nagy válozásnál!
Nyiljatok meg kérlek, az égi segítség előtt, mert szükség van rátok!

Várlak benneteket, továbbra is az elrendelés szerint!
Örök szeretettel
Angyal

2011. augusztus 21., vasárnap

Alázat ...

Atyám, ma olyan csodát láttattál meg velem, melyet nehéz szavakba öntenem.

A szolgaság és a szolgálat között az az alapvető különbség, hogy amíg az előbbiben nem utóbbiban fejlődik a lélek. Emelkedik, és még tisztábban látja összehangolt tervedet.

Hálás vagyok ezért a megtapasztalásért, mert a szeretet a szolgálatban szakadatlanul áramlik felém, olyan csodáknak teret adva, melyet emberi elménkben el sem tudunk képzelni.

Amikor már eléri a lélek a fejlődésének azon szintjét, ahol testi valóján kívülről tudja látni élete eseményeit, akkor megérti, mennyire tökéletes az általad teremtett világ.

Életünk egy film, melyben szerepeket játszunk és teremtünk, azáltal ami a fejünkben jár. Megláttatni csak te voltál képes velem, az ember esendőségét, és azt az energiát, amit egységnek nevezünk. Ez a szó ugyan nem fedi azt, ami valójában történik, hisz az egyetemes szeretethez kapcsolódva vagyunk mindannyian egyek belőled, saját megtapasztalásodra.



Bízom, benne egyre többen megértik és felfogják terved tökéletességét, és akkor érezhetik azt amit Jézus érzett a kereszten. Egyesülést veled, és az ő ellene fordulókkal is. Érzem már, miért járt ő és próbált szemeket felnyitni, és nap, mint nap élem ezen választott út, nehézségeit, amikor már nincs semmi remény.


Itt vagyok és szólok hozzád, pontosan e tanításaid alapján, és imádkozom minden testvéremért, ki oly mélyen alszik még.



Azt tanultam nemrégiben, hogy a legrövidebb hozzád vezető út, önmagamtól önmagamig tart, amely elgondolkodtat milyen önmagam megtapasztalása általad.



Bárcsak látnák a többiek is azt, amit nekem már megmutattál, és tudom, ezen képesség nem válna mindenki hasznára, de kérlek, mond hogyan menthetem meg őket. Őket, kiket, te oly forrón szeretsz!



Alázat, úgymint, az élő, és az élet tisztelete, segítségnyújtás a bajbajutotton, ítélkezés és ego mentesen. Az cselekszik a szívéből, aki mindenét átadja, neked, nekik, mert az anyagi ragaszkodás, bebörtönöz, és megöl.



Őszinte szívvel kívánom, nektek tapasztaljátok meg az alázat érzését, mely egyszerre tanít és felemel.

Örök szeretettel

Angyal