2010. április 25., vasárnap

Teremtés ...

Teremteni, annyi, mint élni az álmaid!
Minden amit kérsz, amire vágysz, gondolataid kivetülése ebben a világban amit valóságnak hiszel!
Ha nem hiszed, nézd meg a hozzád legközelebb álló kapcsolatokat!
Az emberi kapcsolatok a legigazibb példái a benned lévő gondolatoknak! Tudom, elsőre talán hihetetlennek tünik, de amikor egy kommunikáció elakad, vagy akár meg is szakad érdemes leülni és elgondolkodni egy pillanatra, hogy mi zajlik benned.
Ezeket az érzéseket a legnehezebb megváltoztatni, hiszen sokszor lényegünk és karmáink szabnak határt a félelmeink legyőzésének.
Ha nem változol hiába ismered fel és érzed a gyomrodban a feladatot, újra és újra találkozni fogsz vele. Ezekután ne csodálkozz, ha ismétli önmagát a "történelem".
Ez bizony te vagy, senki más, nincsennek előre megírt végzetek, csakis afelé haladsz amit választasz.
Ha valami nem megy, állj meg és ismerd fel, azt, hogy miért? Azonosítsd a pillanatot, törekedj arra, hogy a mostban élj! A múlt, már elmúlt, teljesen időpazarlás, ebben élned, a jövődet, pedig akár hiszed, akár nem , épp most teremted! Most ebben a pillanatban!
A mai napod, a tegnap gondolatinak kivetülése!

Sokszor találkozom, csodálkozó tekintetekkel, amikor erről beszélek mert nem értik, hogyan lehet ez. hogy rajtunk múlik.
Ha bízol magadban, érzed a választ.
Ez a kulcs, bízz magadban .........

PRÓBÁLD KI!!!

Szeretettel
Angyal

2010. április 1., csütörtök

Kívánság ...

Azt kívánom, teljesüljön minden álmod!

Soha nem adhatod fel az álmaid!

Kelj fel minden nap arra, hogy boldog vagy, mert újabb és újabb lehetőséget kaptál arra, hogy valóra váltsd :)
Ha feladod az álmaid, abba belehalsz, mert soha nem érted meg, hogy miért jöttél.

Keresd, kutasd és teljesítsd be őket.


Minden ember más célokkal, kívánságokkal születik. A tiéd senkinek nem lesz annyira fontos, mint neked, ezért ne várj másra, ne tedd függővé senkitől, csak menj, menj, menj, mindig előre!
Soha ne nézz vissza és ne okolj mást, mert csakis a te kitartásodon múlik mi az amit megkapsz!
Ha elesel, pattanj fel, ha pofont kapsz, térj ki előle, vagy rázd meg magad és irány tovább.


Mindenhol lesznek irigyek, hitetlenkedők, és persze olyanok is akik komplett őrültnek fognak nézni, de te csak mosolyogj és érezd az erődet, érezd a fényt amely feltölt, miközben pontosan azon az úton gyalogolsz, melynek végén az álmaid várnak!


Minden valaha a Földön élt zsenit, újítót, reformátort, vagy feltalálót először senki nem ismert el, hiszen valami olyan dologgal rukkolt elő, mely azelőtt egész egyszerűen nem létezett.


Minden egyes fent említett ember hitt valamiben, ami csak az övé volt, nem hátrált meg, és lebeszélni sem hagyta magát, hiszen volt egy álma. Amikor azt érzed, hogy a szíved majd kiugrik a helyéről, minden porcikád mozdul, és olyan erővel robban ki belőled a boldogság, hogy azt leírni lehetetlen ... akkor kedves barátom, pontosan az álmod-éled!



................. folytatom :) vagy folytatod ?




Szeretettel
Angyal