2010. február 26., péntek

Változás ...

Ezen téma úgy tűnik kimeríthetetlen, és egyben a legtöbb kutatás forrása is.

Kutatni magunk után, miközben a boldogság épphogy megérint, pedig változni mindig is ezen irányba kellene.

Tolerancia, együttérzés, szeretet, olyan fogalmak, melyek a 21. század emberét csak rohanás közben érintik meg néhány másodperc erejéig. Amikor egy síró kisgyermek könnycseppjeit nézzük, amikor egy koldus remegő kezét érintjük és elhagyott magányos, kukában turkáló idős emberekre tekintünk szánalommal, vajon mi az ami igazán megérint? Lelkünk mélyéről az a hang vajon nem kiállt e mindennél hangosabban, melyet oly sokszor elnyom a saját ügyeink hajhászása.

Mikor jön el a pillanat, amikor megállunk és igazi szívből jövő részvétet érzünk? Amikor megérezzük a szeretet azon suttogását, hogy segíts rajta, csak nézz rá, csak állj meg és éreztesd, ő is fontos része a világegyetemnek. Sok érv hangzik el, miért nincs időnk, de vajon magunkat mikor kérdezzük meg, hogy valóban helyes e ahogy cselekszünk. Boldogok vagyunk?

Régi mintáink melyekben felnőttünk, olyan nagyon nehezen oldhatók, hogy csak nagyobb tragédiák döbbentenek rá, valami nem jól működik. Sokszor kísér bennünket élethosszig tartó bűntudat, félelem és lelkiismeret furdalás, amiért elszalasztottuk a pillanatot, amelyben még szerethettünk volna.

Miért vagyunk mi emberek ennyire feledékenyek? Miért nem érezzük, hogy valamit nem a legbelsőbb igazságunk szerint hajtunk végre? Miért nem vagyunk képesek, a saját igazi önvalónk igazában élni?

Változnunk kell! De ki mondja meg, hogy mikor és hogyan? Várunk valami csodára, halogatunk és közben valami mindig hiányzik.

Pedig, ezen képlet emberek sokkal egyszerűbb, mint hinnénk, csak merni és hinni kell elindulni azon az úton, mely álmainkhoz vezet vissza bennünket. El kell engedni, ami régi, hogy helyet adhasson valami újnak, valami jobbnak, sokkal szebbnek és boldogabbnak.

A hit oly nagyon sarkított dogmákat takar, pedig hitünk önmagunkban, álmainkban és vágyainkban a legcsodálatosabb dolog, amelyért küzdeni érdemes.

Hallani kell a hívó szót, amely legbelülről érkezik és követni kell az útmutatást, mely visszavezet eredeti célunkhoz.

Meg kell találni azt az érzést, amely megborzongtat és felemel. Amikor érzed, hogy bármire képes lennél, hogy nincs előtted semmilyen akadály. Amikor ezt érzem, tudom, most már teljes bizonyossággal, hogy jó úton járok. Feladatom pedig, hogy a többiek elé példát állítsak, hogy ébresszek és vezessek, ha kérnek. Utam már oly sok kanyart csinált, melynek minden tapasztalata a fejlődésemet szolgálta. Készen talán soha nem állok, hiszen minden nap új dolgokkal találkozom, de azon hivatás, melyet magaménak választottam több, mint amit eddig elértem.

Bármerről érkezünk, és bármeddig tartson most ezen utazás, a cél már előre megvan és rajtunk áll, hogy mikor érjük el. Valami nagyon fontosat azonban máris magaménak tudhatok, hiszen megtanultam, a hitem hegyeket mozgat. Bármit elérhetek és megkaphatok, bárki lehetek, hisz minden ami velem, ezen földi mennyországban történik csakis elmém szüleménye. Az álmok materializálódásának, energiára van szüksége, a boldogság pedig olyan generátor, mely mindenhez erőt ad. Hiszen ha boldog vagy, pontosan ezeket vonzod magadhoz, úgy emberekben, mint történésekben.

Szeretném, ha ezen gondolatok eljutnának minden szívbe, akikkel találkozom, akiket egy kicsit is megérint a belőlem áradó pozitív energia.

Fényküldött munkám immár kezdetét vette és beteljesítetett :)

Szeretettel
Angyal

2010. február 25., csütörtök

Csoda II.

Örömmel újságolom el a hírt, hogy a verseny első helyezettje lett a történet, mert a legtöbb szavazatott kapta! Köszönöm!!! :)

Kedves Angyalok!
Számtalan történet közül elmesélem nektek ma az utolsót, amely pár napja történt velem!

Este, amikor lefeküdtem jót mosolyogtam azon, hogy a paplan, amellyel takarózunk, kezd annyira elvékonyodni, hogy már lassan eltűnik magában. Biztosan ismeritek ti azt a fajtát, amely atkamentes és 4 évszakos és hipper és szuper, csak azt az egyet felejtik rábiggyeszteni a címkére, hogy soha, de soha eszedbe se jusson kimosni!

Szóval mosollyal az arcomon aludtam el és gondolatban kimondtam, de jó lenne egy új takaró!

Másnap reggel a bevásárlás után, amint épp a kocsiba pakoltuk az árut, egyszer ott állt mellettünk egy erdélyi cigányasszony!
Percek után kaptam észbe, hogy 2 teljes gyapjúgarnitúra bent van a kocsink hátuljába és az összeg, ami még nálunk volt, pár ezer forint az ár, amelyet a hölgy nagy hálával elfogadott!
Miközben a szemébe néztem és a könnyeimet nem tudtam visszafojtani, azt kérdeztem tőle, hogy ez most a valóság, mert a jelenet meseszerű volt!
Elmesélte, hogy a határon úgyis elvennék tőle, meg, hogy már nagyon fázik, hiszen csak egy papucs volt a lábán és már nagyon menne haza!

Aztán mindezek után valami olyan áldás esőt zúdított ránk, hogy a könnyeim között már a szavam is elakadt!

A kezem fogta és csókolta és azt mondta, látja, hogy mi kivételesen jó emberek vagyunk, ezért is szeretne velünk jót tenni! Megöleltem és megáldottam, hogy az útja az enyémhez ért és olyan küldetést teljesített, amelyre nincs magyarázat!
Az Angyalok akkor érkeznek az életünkbe, amikor meginog a hitünk! Emlékeztetnek földi küldetésünk fontosságára és arra, hogy csak a szeretet számít!

Olyan energiamezőben álltunk, melynek a körülöttünk állók is tanúi voltak, és ahogy körbenéztem azt láttam, hogy mindenki megkönnyezte a jelenetet!
Ha ezt valakinek elmesélem, azt mondja, hogy ilyen nincs, de az a szempár, már örökre bevésődött az emlékezetembe, hiszen a lelkek, nevek nélkül is felismerik egymást!

Nagyon szívesen megosztom veletek, a többi ilyen csodát is, melyek velem nap, mint nap történnek, hiszen a csoda misztériuma nem abban rejlik, ha történik, hanem amikor nem, akkor nem az utadon jársz!


Fénnyel, boldogsággal, egészséggel és bőséggel teli napokat mindenkinek!
Szeretettel és Angyali Üdvözlettel
Angyal



Csoda :)

Olyan érzés, amikor megjelenik, hogy egyszerre vagy szabad, és mégsem tudsz mozdulni.
Fel sem fogod csak nyeled a könnyeid és hálát adsz.
Mindenért amid van, és ilyenkor nem az anyagi dolgok jutnak eszedbe, ó dehogy, ellenkezőleg a legegyszerűbb és legőszintébb dolgok.

Hálás vagy az egészségedért, mely oly sokszor magától értetödő, pedig hidd el, nem az.
A családodért, mely oly sokszor megbánt és nem ért meg, de te úgy szereted, ahogy vannak és soha nem is akarod megváltoztatni őket.
Az életedért, ahová jutottál és amiket elértél. Minden megtapasztalás előbbre vitt, és minden rossz nap után, újra felkelt és csak neked sugárzott oly szikrázóan a nap.
Minden mosolyért és kézszorításért, mellyel elismerik, hogy egyszeri és megismételhetetlen vagy, melynek pillanataiban csak a szeretet van jelen.
Amikor hitet és reményt adsz. Érzed, hogy felszabadul valami olyan körülötted, amit nem uralhatsz soha, de ha engeded átfolyik rajtad és mindenkit felemel aki veled együtt lélegzik.

Valami olyat szeretnék adni itt nektek, ami hitet és reményt ad, mert én látom és hallom a vezetést...
Mosolyomban mindenki megláthatja önmagát, ha igazán akarja és befelé figyelve elcsendesül.

Ez az élet, amelyben most élek, egy nagyon fontos dolgot már megtanított, hogy SOHA, de SOHA NE ADD FEL!!!
A csodát ne várd, hanem hidd, és ha kéred a segítség mindig megérkezik.
Hited nyitja az ablakot, amikor egy ajtó becsukódott, pont az orrod előtt.
Mit érzel ???

Szeretettel és Angyali Üdvözlettel
Angyal

2010. február 23., kedd

Álmok ...

Valóra vállnak legvadabb álmaid ?
Miért ?
Mert nem kívánsz, vagy mert nem álmodsz ?

Álmodni annyi, mint hinni magadban és a csodában, az erőben, hogy igenis valóravállik!
Nap nap után, reménykedni és bízni, hogy egyszer megkapod!

Mindig amikor, már elfelejted, az az a pillanat, amikor megkapod!
Egyszer csak ott áll, vagy fogod a kezdbe és olyan örömet érzel, mely elédhozza az életem legszebb napja pillanatot! :)

Földi életemnek felsorolhatatlanul sok legszebb pillanatát éltem meg eddig. Minden nap megtalálom és megélem azt a sóhajtásnyi percet amelyben ott vagyok, s amelyet végérvényesen beírok az emlékeim közé.

Élj úgy, hogy soha ne bánj semmit, hallani sokszor, de vajon tényleg megéled ezt ?
Tudatában vagy annak, hogy amikor boldog vagy, és jót teszel, az egyetlen földi dolog amit magaddal viszel és ami csak a tiéd ?

Érdekes aspektusa ez a földi életnek, hisz az anyagi világban sok a káprázat és az annak tűnő boldogság ...
A szerelem például egy olyan pillanat amely csak a tiéd, feltéve ha igazán megéled :)
Ha nem akarod birtokolni, ha egyszerűen csak hagyod létezni, akkor és ott amikor megtalálod!
Ha pedig elmúlt, akkor kitárod szárnyaid és repülsz tovább, újabb és újabb szerelmet keresve :)

Angyal

2010. február 22., hétfő

Emberek, döntések, életek, sorsok…

Te döntesz ki vagy, s kivé válsz? Bizony csakis te és senki más. Azzá válsz, amire gondolsz, miközben eléred a teljes boldogságot. Hinni, kell és reménykedni, hisz minden nap új lappal kezdesz, és ha a legjobbat várod, bizony azt is kapod. A rend, amelyben élsz tökéletes alkotás, nincsenek véletlenek és a lejátszott játékban az utakat te választod. A cél, ahová megérkezel, már előre eldöntött. Semmi más teendőd nincs, mint boldognak lenni.
Mikor milyen utat választasz? Hát ez bizony rajtad múlik kedves barátom, hisz mindig valami újat akarsz megismerni. Kipróbálni magad és tapasztalatot szerezni. Nem azért vagy itt, hogy tanulj, hanem, hogy emlékezz.

Emlékezni arra, hogy honnan érkeztél? Milyen célok vezettek erre a helyre? Mi a küldetésed!

Olyan sokszor próbálunk magyarázatokat találni, pedig az érzések, melyek legbelülről érkeznek sokszor nagyobb bizonyosságok, mint a tudományos válaszok. Figyelnünk kell a jelekre, az érzésekre, hiszen ezek az apró útjelző táblácskák vezetnek el bennünket a boldogsághoz. Mindig a legelső érzés az, amely a helyes irányba vihet, ha engedjük és nem bonyolítjuk túl az életünket.

Szeretni Önmagad, a legfontosabb. Bárki mondhat rosszat rólad, te soha nem mondhatsz rosszat önmagadról, mondja Pitka Guru 

Ha összhangban vagy önmagaddal, semmi sem képes letéríteni a helyes útról, hiszen a megérzéseid mindig vezetni fognak.

Hinni kell az álmaidban, hiszen belülről jönnek. A hit pedig hegyeket mozgathat meg.

Doreen azt mondja, Amit szíved eltökélt, annak meg kell történnie. Beleadva minden szereteted, szenvedélyed és lelkesedésed, minden álmod valóra váltja.

Olyan sokszor esünk abba a csapdába, hogy teljes szívünkből segíteni akarunk valakinek. Nem gondolunk bele, azon apró ténybe, hogy ő talán nem véletlenül van abban a szituációban. Maga választotta és csak ő akarhat kikerülni belőle.

Nem biztos, hogy a segítség meghozza neki a boldogságot, amelyre vágyik.
Angyal

Bejelentkezés ...

Angyali Áldás ...
Kíséri az írót és minden olvasót!
Egy hely, ahol megpihenhetsz, egy hely, ahol békét találsz, egy hely ahol nincs elvárás és meg sem kell felelned saját magadon kívül senkinek!
Sokat fogunk találkozni és remélem még többet beszélgetni.

Írni tán annyi, megérinteni valakit ?
Itt vagyok és átölelnek a szárnyaim, ha vigaszra vágysz, csak hívj és kérj és teljesítem minden álmod!