2011. június 25., szombat

Szívek Ásza :)

Az igazi szeretet lényege mindenek felett a hit és az a kimondhatatlan tisztelet, amely a szeretett lénnyel való egyesülésből születik. Ez a szeretett lény lehet belső éned vagy egy másik lélek. A szeretet szó gyökere azt jelenti, hogy elismerjük: egy másik lénnyel abszolút módon törődünk. Ahhoz, hogy ezt a más ember iránt érzett empátiát (eggyé válás képességét) ki tudjuk fejezni, ahhoz az embernek teljes szívéből kell önmagát is szeretnie.

Ezen a kártyán két sellő örvendezve emel ki a habokból egy Szárnyas Szívet. Ihletett napfelkelteként ajánlják fel és megérintik vele az ég aranyló fényét. Ez a szív a szeretet legmagasabb szintű elfogadását mutatja meg, mivel a szív az élet bölcsője, amelyet a szellemi szabadság szárnyai ékesítenek.

Minden sorozat Ásza pozitív értékkel bír. Ez a kártya azt jelzi, hogy a szeretet terén az óceánnal szimbolizált múlt mélységes mélyéből új lehetőség bukkan fel. Ez az új szeretet kapcsolódhat egy személyhez, egy elképzeléshez, egy álom megvalósításához vagy egy új kreatív vállalkozáshoz. Nyisd meg a szíved az előtt, amit ez a kártya kínál neked, mivel az egyetemes szeretet magasabb dimenzióinak feltárásához ez szolgáltatja a kulcsot. Higgyél a szeretetben, mert az megvigasztalhat válságos időkben. A szeretet olyan, mint egy örök láng, melynek állandó fénye mindig megmutatja az utat. Akkor is, ha életedben éppen sötétség honol. A szeretet mindig jelen van és sohasem fog elhagyni téged.






Szeretettel
Angyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése