2011. június 23., csütörtök

Angyali Segítőszolgálat :)


Angyali Segítőszolgálat

Mi a Projekt célja?
Országos szintű angyali segítőhálózat kiépítése. Olyan aktív csoportok szervezése, ahol a résztvevők a szereteten alapuló önkéntes munkák végzésével segítenének lakóhelyük környezetében, és rendszeres összejöveteleken szellemi önfejlesztő kört alkotnának. Az embereknek lehetőségük nyílna a csoportokon belül olyan képességekre, információkra szert tenni, ami segíti egyedi fejlődésüket és saját küldetésük megtalálásával egy teljesebb, boldogabb élet megvalósítását. A lényeg, hogy a résztvevők saját útjukat járva találhatják meg azt a területet, ahol képességeiket kibontakoztatva a legtöbbet tudnak segíteni és adni másoknak, és ezáltal, önmaguknak (állat- és környezetvédelem, családsegítés, spirituális önfejlesztés, stb.). Összefogással, a csoportokon belül és csoportok között egymás segítésével, programok szervezése, ahol a szeretet üzeneteinek továbbítása mellett, az önkéntes munkavégzéssel hívnák fel a figyelmet.

Hogyan fog megvalósulni?
Az ÉGI üzenetek kiadványai köré szerveződő olvasói és önfejlesztő csoportok szervezésével. Egyedi, lokális akciótervek felállításával és helyi programok szervezésével, ahol az önkéntes munkavégzést fogjuk terjeszteni. Első körben a csoportvezetők kiválasztása és feladataik ellátásához szükséges információk, képességek átadása történik majd meg, kiscsoportos foglalkozások keretében. Majd elkezdődhetnek a helyi csoportok szervezési munkái a szeretetre nyitott emberek körében. Olyan helyekre is szeretnénk eljutni az országban, és tanító példamutatással elől járni, ahová eddig nem sikerült.

Miért érdemes rá szavazni?
 A világunk folyamatosan változik. Mindenki látja és érzi, hogy az élet egyre jobban felgyorsul körülöttünk. Egyre több az információ, és úgy érezzük mindig kevés az időnk. Így ha lépést szeretnénk tartani a változásokkal, nekünk is változnunk kell. Felállítanunk a fontossági sorrendeket, és az igazán fontos dolgokra időt szakítanunk.  Az Angyali Szolgálat Alapítványnál azon dolgozunk, hogy az emberek egyénileg és csoportosan is megtalálják a boldogságukat és másokat is hozzásegítsenek ehhez. Az országos segítő hálózat fejlesztésével, rengeteg ember és rászoruló juthat fontos segítséghez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése