2011. április 7., csütörtök

Isteni vezetés...

Séta közben megcsodálta az út szélén nyíló nárciszokat és azon töprengett milyen ékes bizonyítékai is ők a tökéletes rendnek. Annak a körforgásnak, amely a téli álom után, minden évben újra ébreszti a temészetet. Nincs naptáruk, és még csak csörgő órát sem terveztek egyik fűszálba sem, ők mégis tudják, amikor itt az idő.
Sokan mennek el minden reggel, ugyanazon az úton, miközben munkába, iskolába, fontos ügyeiket intézve sietnek, s bizony ritka az a pillanat, amikor csak úgy a pillanat kedvéért megállnak, megcsodálni valamit, ami olyan természetes, pedig éppen létezésével tesz hozzá ehhez a világhoz.

Várta már ezt a tavaszt, mert szívében érezte ez az új idők kezdete és az első meleg nap sugaraival valami végérvényesen megváltozik.
Nem gondolkodott megoldásokon, szíve mélyéig hitte minden álma a kezében van, de kristálytisztán hallotta a csilingelő hangot, aki arra kérte BÍZZ és SZERESS.

- Ennyi volna a feladatom kérdezte, az Angyal pedig mint minden alkalommal fényes mosollyal nézet vissza rá. Igen - válaszolta, ha boldog vagy, azzal újabb esélyt adsz magadnak, hogy minden pillanatot megélj, és közben nem várod azt a pillanatot amely talán soha nem jön el, hanem máris "azzá" változtatod.
Az emberek sokszor azt hiszik, azért vannak itt, hogy küzdjenek és harcoljanak, pedig ha csak egy kicsit is figyelnének a szavunkra, és arra szeretetre amellyel beborítjuk őket, megtapasztalhatnák a forrás szeretetét amelytől származnak.

Csendben sétáltak tovább és ugyan szavakra sem volt szükségük hiszen gondolataik gyorsabban szárnyaltak, mint azt ki lehetett volna mondani, a béke érzésével haladtak tovább az útjukon.

- Honnan fogom tudni? - tette fel mégis váratlanul a kérdést.
Olyan jeleket kapsz, amelyek a semmiből érkeznek és mégis határozott irányba mutatnak. Olyan emberek kerülnek elő, akikkel, azonnal közös hullámhosszon vagy előremutat a kapcsolat. Figyeld a részleteket amint hangokból egy tökéletes szinfóniává áll össze a muzsika. De ami még ennél is fontosabb, hogy amint elbizonytalanodsz, hunyd le a szemed és halld a szíved hangját. Teremtőd így üzen neked, hisz forrón szeret téged.

- Köszönöm, érzem a szereteted, gyere légy ma a vendégem és nézzük együtt a naplementét.
Azt a csodát, amely minden nap ismétli önmagát, amióta a világ VILÁG :)


Örök szeretettel
Angyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése