2012. május 22., kedd

The new beginning

Minden egyes reggel, amikor kinyitod a szemed, és éppen az aktuális életedben találod magad, felismered, a lehetőségek végtelen tárházát, amely erőt ad, az aznapi kihívásokhoz.
A napod több pontján érkeznek üzeneteid, melyeket égi segítőid néha álruhába bujtatnak, akár számodra nem kívánatos személyek alakjában. A tapasztalás abban a pillanatban válik igazán a személyes történeteddé, amikor felismered a lényeget és a mondanivalót.

Minden napodat kezd azzal, hogy hálát adsz azért amid van, csak pár pillanat, de másként indul a reggel. Napközben pedig próbáld ki, hogy egész egyszerűen mindent elfogadsz ahogy érkezik. Figyeld magad, hogyan érzel, hogyan reagálsz, és közben egyre tudatosabban fogod élni az életed, azáltal, hogy már nem akarod az Univerzumot irányítani!

Miközben vágysz valamire, és egyre több és több energiát adsz neki, tehát dolgozol és teszel érte, semmi mást nem teszel, mint még messzebbre taszítod magadtól, hiszen azt üzened az Univerzumnak, hogy ez nincs meg, ennek a hiány van nálam, ezért egyre többet fogsz magadhoz vonzani ebből!

Döbbenetes cáfolata ez a TITOK módszerének, amely alapjaiban, tökéletesen működik, csak azt az apró pici tényt nem veszi számításba, hogy a fejlődésednek, azon a pontján ahol az áhított dolgot kívánod, szolgálja e ez maradéktalanul a fejlődésedet, vagy sem.
Abban a pillanatban, amikor képes vagy rá, hogy feladd, hogy lemondj róla, kezded el igazán magadhoz vonzani, mert nem a hiányát éled, hanem hogy nélküle is kerek a világ, boldog vagyok!

Már beszéltünk róla, hogy ha valamit nem kapsz meg, annak általában két oka van, az egyik, hogy még nem állsz rá készen, a másik és ebben igazi varázslat rejlik, hogy valami sokkal nagyobb dolog szeretne hozzád megérkezni amelyről álmodni sem mertél talán!

Este mielőtt lehunyod a szemed, ismét adj hálát, az aznapi megtapasztalásokért, a szeretetért, és bocsáss meg mindenkinek, aki aznap nem volt kedves veled, beleértve Önmagadat is.

Mi történik, ha így teszel?

Tégy egy próbát! 

Örök Szeretettel
Angyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése